Logo Buurtacademie zonder rand

Beursvloer 2015

 

Beursvloer 2015 web bestanden-5

Beursvloer Doesburg opnieuw een succes!

Beursvloer 2015 web bestanden-41

Gisteravond vond voor de tweede keer Beursvloer Doesburg plaats. 

Tijdens een sfeervolle avond  in het prachtige Arsenaal werden bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact gebracht. Met gesloten portemonnee werd gehandeld in diensten en middelen en werd Maatschappelijk Betrokken Ondernemen bevorderd.

De drie zogenaamde Hoekmannen liepen rond om de deelnemers samen te brengen waardoor vervolgens mooie matches werden gemaakt. Daarnaast zijn er talloze andere verbindingen gelegd. Dit jaar was de zaal aangekleed met lekkers van het Olde Ras en Delicasa maar ook met de prachtige bloemen van Uitbundig met Bloemen. De Italiaanse Giovanni en Samantha ( Gelderse Bluf) waren de enige personen die Beursvloer iets anders benaderden. Zij zagen de Beursvloer als een ideaal moment om ‘geld wit te wassen’ wat zorgde voor het nodige vertier.

Bas Weetink maakte foto’s en stelde voor drie organisaties een prachtige panoramafoto van Doesburg beschikbaar. Bij deze organisaties mag de foto een maand lang tentoongesteld worden. Daarnaast stelde Peter bollen persoonlijk een interventie workshop beschikbaar waar vijf deelnemers voor zijn ingeloot. Met de negentwintig matches die tussen de deelnemers werd gemaakt komt het totaal aantal matches op drieëndertig.

Initiatiefnemer Cambio kijkt terug op een geslaagd evenement. Een evenement wat alleen mogelijk is door de inzet van vele mensen in Doesburg en de enthousiasme deelnemers die de avond maken.

Beursvloer 2015 web bestanden-79

 

Top