Logo Buurtacademie zonder rand

Medewerkers

De Buurtacademie werkt met bijna alleen maar vrijwilligers. Dat is bewust zo gekozen. Met de juiste -betrokken- mensen wordt de Buurtacademie namelijk nòg meer van en voor alle Doesburgers. De vrijwilligers verzorgen cursussen, ondersteunen vrijwilligerswerk (in de breedste zin van het woord) en zorgen voor het beheer en de verhuur van het gebouw aan de Linie. Op alle functies in de Buurtacademie is het de bedoeling dat de vrijwilligers zich ontwikkelen, zodat zij er ook zèlf wat aan hebben.

Voor alle functies binnen de buurtacademie zijn wij eigenlijk voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, dus als je iets wilt bijdragen in Doesburg,
meld je dan aan!

 

De verschillende functies

+ Coördinatie: Het ontwikkelen van de Buurtacademie; de activiteiten en de vrijwilligers.
+ Balie / Receptie / Telefoon: Het gezicht en eerste contact voor alle bezoekers en alle organisaties in het gebouw en via de telefoon.
+ Vrijwilligersvacaturebank: Alle contacten met vrijwilligers en alle organisaties voor het vinden en uitvoeren van vrijwilligerswerk.
+ Administratie / Facturatie: Bijhouden van het reservering systeem en de facturatie voor het verhuur van de ruimten aan alle gebruikers en derden.
+ Beheer: Zoals alle gebouwen die door velen gebruikt en bezocht worden, is er ook bij de Buurtacademie veel werk nodig om alles goed te laten draaien;
   van koffie-automaat tot nood-uitgang.

 

Meer weten?
Neem contact op met de Coördinator van de Buurtacademie, Esther Bosgoed:
06-14413816 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top