Logo Buurtacademie zonder rand

Penningmeester Stichtingsbestuur / Komdersuut
Vacaturenummer: 012 - 19
Organisatie: Komdersuut
Functie: Penningmeester Stichtingsbestuur
Taken: Het maken van een begroting en jaarrekening. Kostenstromen inzichtelijk houden, adviseren, samenwerken met boekhoudkundig medewerker.
Tijdsduur en tijdstippen: De basis voor deze taak is inmiddels gelegd. Benodigde tijd zal afhankelijk van gewenste automatisering rond de 2-4 uur per week liggen. Bestuursvergaderingen bijwonen +/- 6 x per jaar (op maandag of dinsdagavond) en zo nodig overleg met het kernteam van pioniers. Zelfstandig, uit hoofde van Komdersuut, met andere partijen (fondsen, gemeente, etc.) kunnen overleggen.
Aanvullende informatie:

Wij zijn een bont gezelschap, dat door samen werken, delen en bouwen een gemeenschap wil vormen. Ontmoeting en samen delen staan centraal. Zo willen we generaties verbinden en tijd en ruimte maken voor zingeving en inspiratie. We zijn een jonge organisatie waar de starters nu veel verschillende taken uitvoeren. Nu het project groeit hebben we veel taken in stukjes geknipt, zodat er behapbare kleine taken ontstaan. Natuurlijk kun je er meerdere combineren als je dat leuk vindt. Wil je voor langere tijd met ons samenwerken, dan werk je binnen de voorwaarden van een vrijwilligerscontract. Na een periode uitproberen leggen we daarin de afspraken vast. Betreffen de werkzaamheden vast 4 of meer uren per week of is er een grote projectmatige klus, dan kunnen we in overleg een vergoeding aanvragen (gesponsord door de overheid in verband met burgerparticipatie). Voor meer info bezoek onze website.

https://komdersuut.wordpress.com/

Werkomstandigheden: Werkzaamheden kunnen grotendeels vanuit huis worden gedaan, zo nodig is kantoorruimte/ spreekruimte in ons pand ter beschikking, op de 1e etage. Voorlopig is deze alleen per trap bereikbaar.
Informatie:

Komdersuut, Dorpsstraat 33 te Angerlo,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00 / 0313 – 71 24 03

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top