Logo Buurtacademie zonder rand

Boekhouder Stichtingsbestuur / Komdersuut
Vacaturenummer: 013 - 19
Organisatie: Komdersuut
Functie: Boekhouder Stichtingsbestuur: boekhoudkundige ondersteuning penningmeester
Taken: Het bijhouden van de boekhouding in het software programma, waaronder betreffende de winkel het bijhouden van de administratie van betalingen door kopers, en betalingen aan verkopers. Je werkt nauw samen met de penningmeester. In overleg met ondersteuner penningmeester ontwikkelen van een handig betaalsysteem en administratie in de winkel.
Tijdsduur en tijdstippen: Afhankelijk van snelheid en ervaring is de inschatting dat dit nu 2-4 uur per week kost. Mochten de activiteiten toenemen, dan is er wellicht, in onderling overleg, ook meer werk.
Aanvullende informatie:

Wij zijn een bont gezelschap, dat door samen werken, delen en bouwen een gemeenschap wil vormen. Ontmoeting en samen delen staan centraal. Zo willen we generaties verbinden en tijd en ruimte maken voor zingeving en inspiratie. We zijn een jonge organisatie waar de starters nu veel verschillende taken uitvoeren. Nu het project groeit hebben we veel taken in stukjes geknipt, zodat er behapbare kleine taken ontstaan. Natuurlijk kun je er meerdere combineren als je dat leuk vindt. Wil je voor langere tijd met ons samenwerken, dan werk je binnen de voorwaarden van een vrijwilligerscontract. Na een periode uitproberen leggen we daarin de afspraken vast. Betreffen de werkzaamheden vast 4 of meer uren per week of is er een grote projectmatige klus, dan kunnen we in overleg een vergoeding aanvragen (gesponsord door de overheid in verband met burgerparticipatie). Voor meer info bezoek onze website.

https://komdersuut.wordpress.com/

Werkomstandigheden: De meeste werkzaamheden zullen thuis gedaan kunnen worden.
Informatie:

Komdersuut, Dorpsstraat 33 te Angerlo,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00 / 0313 – 71 24 03

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top