Logo Buurtacademie zonder rand

Aandachtschenker / Komdersuut
Vacaturenummer: 020 - 19
Organisatie: Komdersuut
Functie: Aandachtschenker
Taken: Koffie, thee en aandacht schenken als Komdersuut geopend is. Regelmatig zit de tafel vol bezoekers, en dan is het fijn dat iemand met aandacht een kopje koffie inschenkt. We verwachten dat je openstaat voor nieuwe mensen, uitnodigend bent, en mensen zonder oordeel kunt benaderen. Het luisteren is voor een aandachtschenker belangrijker dan het praten.   Daarbij hoort dan ook het opruimen van de kopjes, de afwas doen, en af en toe een stofzuiger door de woonkamer halen.
Tijdsduur en tijdstippen:

Op dit moment zijn we geopend op donderdagen, in twee blokken, van 9 – 12 uur en

van 13 – 16 uur. Samen lunchen na de ochtend of voor de middag vinden we erg gezellig. Elke 2e en 4e zaterdagmiddag van de maand wordt er van 13 – 17 uur geklust. Ook dan is aandacht van harte welkom.

Aanvullende informatie: Wij zijn een bont gezelschap, dat door samen werken, delen en bouwen een gemeenschap wil vormen. Ontmoeting en samen delen staan centraal. Zo willen we generaties verbinden en tijd en ruimte maken voor zingeving en inspiratie. We zijn een jonge organisatie waar de starters nu veel verschillende taken uitvoeren. Nu het project groeit hebben we veel taken in stukjes geknipt, zodat er behapbare kleine taken ontstaan. Natuurlijk kun je er meerdere combineren als je dat leuk vindt. Wil je voor langere tijd met ons samenwerken, dan werk je binnen de voorwaarden van een vrijwilligerscontract. Na een periode uitproberen leggen we daarin de afspraken vast. Betreffen de werkzaamheden vast 4 of meer uren per week of is er een grote projectmatige klus, dan kunnen we in overleg een vergoeding aanvragen (gesponsord door de overheid in verband met burgerparticipatie). Voor meer info bezoek onze website: https://komdersuut.wordpress.com/
Werkomstandigheden: Op dit moment zet je koffie in een gedateerde keuken. Voor het komende halfjaar verwachten we de verbouwing van de keuken, dus koffie kunnen zetten op de camping is nu erg handig. We hopen vanaf september/oktober vanuit een professionele horecakeuken te kunnen werken, de vergunning wacht op goedkeuring van de gemeente Zevenaar. De bezoekers drinken koffie in de winkel of in de woonkamer (die nu opgeknapt wordt) in ons pand. Na de verbouwing komt er een ook een groter terras dat betrokken wordt bij de “woonkamer”.
Informatie:

Komdersuut, Dorpsstraat 33 te Angerlo,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00 / 0313 – 71 24 03

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top