Logo Buurtacademie zonder rand

Coördinator Woonkamer / Gallusstichting
Vacaturenummer: 026 - 19
Organisatie: Gallusstichting
Functie: Coördinator woonkamer en aandachtschenkers, in kernteam.
Taken: Aanwezig zijn bij de maandelijkse vergadering van het kernteam. Hieruit komen actiepunten voort, het fijn als je taken oppakt die door het kernteam gedaan moeten worden. Hier kijken we naar het doen van de taken die het best bij je passen. Daarnaast het coördineren van de aandachtschenkers, denk aan gesprekken met aandachtschenkers, informatie verzorgen naar aandachtschenkers wie wanneer verwacht wordt. Het heeft de voorkeur dat dit deels gebeurt in de pastorie tijdens de openingstijden (nu donderdag, evt. ook tijdens de klusmiddagen 2e en 4e zaterdagmiddag van de maand). Ook het afstemmen en eventueel ontwikkelen van activiteiten in de woonkamer met de daarbij passende inrichting zijn zaken die je met het kernteam samen uitvoert.
Tijdsduur en tijdstippen: overleg met het kernteam in principe op de eerste woensdagavond van de maand van 20-22 uur. Tijdsinvestering in overleg, het is fijn als je 3-6 uur per week beschikbaar kunt zijn op de donderdag/zaterdag.
Aanvullende informatie: Wij zijn een bont gezelschap, dat door samen werken, delen en bouwen een gemeenschap wil vormen. Ontmoeting en samen delen staan centraal. Zo willen we generaties verbinden en tijd en ruimte maken voor zingeving en inspiratie. We zijn een jonge organisatie waar de starters nu veel verschillende taken uitvoeren. Nu het project groeit hebben we veel taken in stukjes geknipt, zodat er behapbare kleine taken ontstaan. Natuurlijk kun je er meerdere combineren als je dat leuk vindt. Wil je voor langere tijd met ons samenwerken, dan werk je binnen de voorwaarden van een vrijwilligerscontract. Na een periode uitproberen leggen we daarin de afspraken vast. Betreffen de werkzaamheden vast 4 of meer uren per week of is er een grote projectmatige klus, dan kunnen we in overleg een vergoeding aanvragen (gesponsord door de overheid in verband met burgerparticipatie). Voor meer info bezoek onze website: https://komdersuut.wordpress.com/
Werkomstandigheden: Activiteiten vinden plaats in de pastorie, de vergaderingen vinden plaats aan de Dorpsstraat 30 te Angerlo.
Informatie:

Komdersuut, Dorpsstraat 33 te Angerlo,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00 / 0313 – 71 24 03

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top