Logo Buurtacademie zonder rand

Lid / Wijkraad Beinum
Vacaturenummer: 050 - 17
Organisatie: Wijkraad Beinum
Functie: Lid
Taken: Lid zijn van de Wijkraad is uitdagend vrijwilligerswerk. Samen met andere actieve bewoners maak je deel uit van de Wijkraad. Je draagt bij in de discussies over actuele zaken of gebeurtenissen in de wijk en communiceert in voorkomende gevallen met de gemeente Doesburg daarover. Je werkt mee aan de organisatie van jaarlijkse activiteiten van de Wijkraad, zoals de Burendag, de Fietslichtactie, etc. Tenslotte maak je actief deel uit van de Wijkraad voor specifieke onderwerpen.
Tijdsduur en tijdstippen: 1 x per maand
Aanvullende informatie:

De wijkraad adviseert de gemeente Doesburg gevraagd en ongevraagd over allerlei onderwerpen vanuit het perspectief van de wijk en bewoners. Onze wijkraad bestaat uit ongeveer 10 actieve bewoners, die zich inspannen om de veiligheid, leefbaarheid, ruimtelijke en sociale samenhang in de wijk te verbeteren.

Samenwerken met andere vrijwilligers van de Wijkraad spreekt je aan. Je bent beschikbaar om deel te nemen aan de vergaderingen, bij te dragen aan de agenda en positief bij te dragen aan de discussies. Afhankelijk van interesses, kun je je een onderwerp eigen maken en als trekpaard functioneren. Je bent minimaal 18 jaar.

Werkomstandigheden: U wordt ingewerkt door de Wijkraad.
Informatie:

Voorzitter Gerard Houterman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor specifieke vragen neem contact op met de huidige secretaris Mark Mol, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top