Logo Buurtacademie zonder rand

Wandelmaatje / Attent Zorg en Behandeling
Vacaturenummer: 016 - 18
Organisatie: Attent Zorg en Behandeling / Stichting Elisabeth
Functie: Wandelmaatje
Taken: Wandelen met een oudere bewoner die nog goed ter been is. Een half uurtje is al voldoende.
Tijdsduur en tijdstippen: 1 a 2 keer per week.
Aanvullende informatie:

In St. Elisabeth wonen cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag. De zorg en behandeling is gericht op het bieden van een veilige en beschermde woonomgeving en het zo lang mogelijk vasthouden van de dagelijkse structuur en gebeurtenissen. Er is op elke verdieping een sfeervol ingerichte huiskamer voor gezamenlijk gebruik met rondom zeven appartementen. De privacy van de cliënt staat centraal. Iedere cliënt heeft in zijn/haar eigen appartement een eigen douche en toilet.

Belangrijk is, dat je affiniteit hebt met ouderen, geduldig bent, niet oordelend en een luisterend oor kunt bieden en de Nederlandse taal redelijk goed beheerst en voldoende verantwoordelijkheidsgevoel hebt en goed inschattingsvermogen.

Werkomstandigheden:

De vrijwilliger wordt ingewerkt door de medewerker dagbesteding. De vrijwilliger wordt verzekerd volgens WA en ongevallen.

Er is geen scholing nodig om het werk te doen. Wij bieden wel scholing aan in diverse thema’s zoals rolstoel rijden en dementie.

Informatie:

Martine Weijers Coördinator vrijwilligerswerk, 06 – 22 87 24 55

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00 / 0313 – 71 24 03

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top