Logo Buurtacademie zonder rand

Vrijwillige Coördinator / Vit – hulp bij mantelzorg ‘’Gemeente Doesburg’’
Vacaturenummer: 046 - 18
Organisatie: VIT – hulp bij mantelzorg ‘’ Gemeente Doesburg’’
Functie: Vrijwillige coördinator
Taken:

Voor de ondersteuning en begeleiding van de vrijwilligers in Doesburg zoekt VIT een enthousiaste vrijwillige coördinator die samen met de huidige coördinator deze taak op zich wil nemen.

Als vrijwillige coördinator regelt en voert u intakegesprekken met vrijwilligers en hulpvragers en doet u de matching. U biedt ondersteuning en begeleiding aan de vrijwilligers en werkt hierbij nauw samen met de andere vrijwillige coördinator en mantelzorgconsulent. Voor professionele ondersteuning kunt u terugvallen op de coördinator mantelzorg van VIT-hulp bij mantelzorg.

Tijdsduur en tijdstippen: Bent u een aantal uren per week beschikbaar voor dit werk en woont u in Doesburg of omgeving? Kunt u goed met mensen omgaan? Dan is dit vrijwilligerswerk misschien iets voor u!
Aanvullende informatie:

VIT-hulp bij mantelzorg biedt ondersteuning aan mantelzorgers. Eén vorm van ondersteuning is de inzet van een vrijwilliger zodat de mantelzorger even tijd voor zichzelf heeft. De taak van de vrijwilliger is vooral gericht op het bieden van gezelschap thuis of bij activiteiten. De vrijwilliger is geschoold en krijgt met regelmaat relevante cursussen en scholing aangeboden.

Wat krijgt u ervoor terug? Waardering van vrijwilligers en hulpvragers, nieuwe ‘vrijwillige’ collega’s, mooie ervaringen én u leert nieuwe dingen. Wij zorgen er namelijk voor dat u goed voorbereid aan de slag gaat. Naast collegiale en professionele ondersteuning kunt u met regelmaat deelnemen aan onze gratis cursussen en themabijeenkomsten. Vanzelfsprekend worden uw onkosten vergoed.

Werkomstandigheden: U wordt ingewerkt.
Informatie:

Mantelzorgconsulent Dianne Krabbenborg, T. (0544) 82 00 00

M. 06 – 10 97 81 90

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I: www.vithulpbijmantelzorg.nl

of

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top